Whynter ARC-14S 14,000 BTU Dual Hose

Tätä tuotetta ei löydy tällä hetkellä kotimaan markkinoilta mutta tätä laitetta on ylistetty monina vuosina ja on titueerattu useaanotteeseen parhaimmaksi siirrettäväksi ilmastointilaitteeksi. Toivottavasti saamme tämän jossain kohtaan myös kotimaahamme.

Tämän uuden ympäristöystävällisen, CFC-yhdisteitä sisältämättömän, lyijyttömän ja erittäin energiatehokkaan siirrettävän ilmastointilaitteen avulla voit pysyä viileänä. Paremmat ympäristöstandardit ja vähentämällä energiankulutusta. Tässä siirrettävässä Whynter GREEN ARC-14S-ilmastointilaitteessa on ECO-ystävällinen CFC-vapaa GREEN R-32 -jäähdytysaine ja lyijyttömät RoHS-yhteensopivat komponentit. Tässä yksikössä on patentoitu automaattinen tyhjennystekniikka, joka käyttää ja kierrättää jäähdytysprosessin aikana kerätyn kosteuden viileän ilman tuottamiseksi. Kaksoisletkutoiminto tarjoaa nopean jäähdytyksen. Tämä yksikkö voi jäähtyä 46,5 neliömetrin tilaan (ympäristön lämpötila ja kosteus voivat vaikuttaa optimaaliseen suorituskykyyn). Mukana suojakotelo, jossa tasku, joka suojaa kannettavaa vaihtovirtalaitetta ja varastoi pakoletku, ikkunasarja, kaukosäädin ja käyttöohjeet, kun laite ei ole käytössä. Tämä suojakotelo estää pölyn ja lian kerääntymisen yksikölle sen ollessa varastossa.

ASHRAE BTU14 000
SACC BTU9 500
VäriMusta/Platina
Tuuletinnopeudet3
Suodatintyyppi
Hiili-ilmansuodatin ja pestävä esisuodatin (yhteensopiva 3M-suodattimen kanssa)
PutkityyppiKaksiputkinen
Max viilennysteho1300 W
Äänitasoalle 56 dBA
Lämpötilat16-31 C
Mitatleveys 48 x syvyys 40 x korkeus 90 cm
Paino33 kg
Toiminnot Ilmastointilaite, tuuletin tai ilmankuivain
KylmäaineR-32
Tuuletusteho430 m3/h

4 comments

Tällä hetkellä kannattaa katsoa ebay/amazonia jos löytyy käytettynä. Suomeen ei ole omien tietojeni mukaan tätä tuotetta vielä tuotu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.